Blog: ‘Jouw organisatie beter zichtbaar in enkele stappen’

25-07-2019

Of je nou een eenmanszaak hebt of werkt bij een grote organisatie: altijd en overal wordt er gezocht naar een groter bereik en manieren om beter zichtbaar te zijn. Logisch, want zonder bereik geen nieuwe klanten en zonder klanten geen onderneming. Tegenwoordig zoeken we in alle hoeken naar nieuwe mogelijkheden, maar zoeken we het soms niet te ver weg?

Zichtbaarheid en herkenning

De focus ligt tegenwoordig op online zichtbaarheid. Hartstikke relevant anno 2019, maar mede door de digitale ontwikkeling wordt het belang van fysieke uitingen door organisaties vaak onderschat. Van de signing op je pand tot de inrichting: fysieke ‘touchpoints’, zoals gevelreclame, fotowanden en raamfolie laten minstens net zo veel zien over wie je bent. Daarnaast spreekt het voor zich dat potentiële afnemers van je bestaan op de hoogte moeten zijn. Hier wordt het al spannend, de eerste indruk is doorslaggevend voor een positieve merkassociatie.

Laat je inspireren door deze greep uit onze eerder gerealiseerde opdrachten

De stappen

Klinkt dit allemaal wel mooi, maar heb je geen idee hoe je dit in de praktijk moet brengen? Om je op weg te helpen naar meer zichtbaarheid voor je organisatie hebben we enkele stappen op een rijtje gezet:
1. Verdiep je in je (potentiële) klant en omgeving. Bedenk wat je met jouw merk wilt uitstralen, wat het moet opleveren en hoe dit effect heeft op de keuze voor de signing van je pand.
2. Verken de praktische mogelijkheden en bedenk welke vorm van gevelreclame het best aansluit bij je wensen. Dit kan door een kijkje te nemen in het online portfolio of door middel van een informatieaanvraag of adviesgesprek.
3. Zorg voor een concreet digitaal ontwerp. Dit ontwerp kun je zelf aandienen of laten vormgeven in samenspraak met onze specialisten.
4. Maak een keuze op basis van jouw wensen en ons aanbod, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken voor een passende reclamevorm.
5. Ben je klaar om de opdracht aan ons over te dragen? Wanneer je akkoord gaat, plannen we in goed overleg een montagedatum in en nog diezelfde dag ben je voorzien van (licht)reclame. Je bent opvallend zichtbaar!

Contact

Enthousiast geraakt? Kijk op onze website voor meer inspiratie of neem contact op voor een adviesaanvraag.