Over ons

Matthijssen – Ten Have is een familiebedrijf met 95 jaar (!) ervaring in het vak. Wij ontwerpen, vervaardigen, monteren en onderhouden kwalitatief hoogwaardige verlichte en onverlichte reclame oplossingen. Wij verzorgen niet alleen alle soorten gevelreclame, maar zijn tevens gespecialiseerd in het maken en plaatsen van zuilen, pylonen en informatiepanelen. Ook voor fotobehang, belettering, bewegwijzering, onderhoud en reparatie kun je bij ons terecht, voor ieder budget bieden wij een passend advies. 

Vakmanschap

Bij Matthijssen – Ten Have geloven we in vakmanschap, we ontwerpen en bouwen op eigen kracht. In onze werkplaats aan de Kieler Bocht in Groningen werken onze gecertificeerde monteurs dagelijks aan de beste reclameproducten.

Kwaliteit en klanttevredenheid

Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in ons vaandel. We hebben hart voor het vak èn voor onze klanten. Wij houden te allen tijde rekening met jouw wensen en hebben een pro-actieve houding.

No-nonsense cultuur

Ons team bestaat uit vakmensen. Mensen met een no-nonsense houding, we doen wat we beloven. Daarnaast: We geloven in goede en persoonlijke begeleiding en informering van onze opdrachtgevers tijdens het gehele proces, van ontwerp tot montage. Zo heb je altijd een vast contactpersoon tijdens een project.

Uw succes is de kroon op ons werk

Geregeld horen we van opdrachtgevers dat met onze reclameoplossingen doelstellingen worden bereikt. Naast de hoge kwaliteit en service die we nastreven is dat de echte kroon op ons werk!

 

welkom_neon-matthijssen ten have

Onze neon-man