Blog: ‘Hoe verdien je geld met duurzame keuzes?’

08-08-2019

Als ondernemer ben je vast wel eens geconfronteerd met je verantwoordelijkheid om iets te betekenen op het gebied van duurzaam ondernemen. Vaak kost de meest verantwoorde keuze echter iets meer, zo lijkt het. Maar laat jij nou net die ene ondernemer zijn die kansen spot waar anderen slechts nadelen zien!

Merkassociatie

Cliché maar waar: een duurzame uitstraling begint bij jezelf. De keuze voor de juiste reclamevorm in en om je eigen pand heeft een grote invloed op hoe (potentiele) afnemers en passanten over je organisatie denken. Een duurzame merkassociatie levert klanten op, waar een negatieve associatie opdrachten kunnen kosten. Duurzaamheid is immers trending, waardoor het thema voor veel klanten een belangrijke rol in het aankoopproces speelt.

Kiezen voor LED

De meest zichtbare methode om je pand 24 uur per dag in het oog te laten springen, is lichtreclame. Maar niet elke vorm van lichtreclame is geschikt voor een duurzame uitstraling. LEDreclame is dat wel. Deze reclamevorm kost tot 7 keer minder energie, heeft een lange levensduur, vereist minder onderhoud, is te recyclen en dus veel milieuvriendelijker dan traditionele vormen. LED is op vele manieren toepasbaar, bijvoorbeeld bij gevelreclame, lichtlijnen of een reclamezuil.

Laat je inspireren: een greep uit de vele opdrachtgevers die voor LED kozen

Kiezen voor kwaliteit

In het kader van duurzaamheid is het voor jou natuurlijk wenselijk dat de reclamevorm een zo lang mogelijke levensduur kent, maar vooral ook een optimale uitstraling heeft. Te vaak komt het bij organisaties voor dat teksten in een vroeg stadium vervangen moeten worden. Daar is een eenvoudige reden voor: voor het vervaardigen en plaatsen van LEDreclame is vakmanschap en ervaring vereist. Wanneer de reclame wordt geïnstalleerd door kundige monteurs zal de verlichting langer meegaan en niet alle signmakers beschikken over deze expertise.

Meer informatie

Meer weten over de meest duurzame reclamevorm voor uw organisatie? Kijk op onze website, bel met 050 577 00 15 of neem via dit formulier contact op voor een adviesaanvraag.

Bel ons gerust!
050 577 00 15
Offerte / informatie
aanvragen