Blog: ‘Werken aan je zichtbaarheid terwijl je op vakantie bent’

01-08-2019

“Kan ik wel op vakantie?” is een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen. En terecht, want het actief zoeken naar opdrachtgevers in spé is een tijdverslindende klus en kost een hoop energie. Tegelijkertijd zou dit misschien een extra reden kunnen zijn om juist wél even op adem te komen. Deze maatregelen zorgen ervoor zorgen dat je wervingsproces niet tot stilstand komt terwijl jij met 30 graden ligt bruin te bakken.

Altijd aanwezig

Even ontsnappen aan de werkdruk wordt eenvoudiger wanneer je weet dat je niet onzichtbaar bent voor je potentiele klanten. Betekent dit dat je zelf altijd aanwezig moet zijn? Nee! Herhaaldelijk in aanraking komen met een merknaam is voor veel mensen voldoende om de naam te onthouden. Brand awareness wordt nog altijd gezien als dé eerste stap in het aankoopproces en dit moet natuurlijk ook vooral doorgaan wanneer je op vakantie bent.

Online vs. offline

Om op een passieve manier tóch 24 uur per dag te schaven aan de naamsbekendheid en zichtbaarheid van je organisatie moet je dus zorgen dat mensen je merknaam tegenkomen. Letterlijk. Waar online campagnes actief gemanaged moeten worden en relatief veel geld kosten, zijn offline uitingen dé manier om je merknaam te tonen aan een grote doelgroep.

Laat je inspireren door de verschillende opdrachten die we gerealiseerd hebben

Reclamevorm

Zoals je ziet zijn er veel reclamevormen die we aanbieden, maar het belangrijkst is dat de uiteindelijke keuze valt op de vorm die aansluit bij jouw specifieke wensen en de beschikbare mogelijkheden. Welke vorm het best bijdraagt aan de zichtbaarheid van je onderneming bespreken we graag in een adviesgesprek, waarna wij ontwerpen, vervaardigen en je bedrijfspand van reclame voorzien. Allemaal check? Dan staat je nog één ding te doen: kijken of je een leuke last-minute kan vinden!

Bel ons gerust!
050 577 00 15
Offerte / informatie
aanvragen