Blog: ‘De kracht van lokale samenwerking’

30-09-2019

Veel bedrijven werken graag samen met andere bedrijven uit de regio. Omdat het makkelijk is? Ook. Maar er zijn meer redenen om een lokale partijen te benaderen en wij hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Hotspot

Wanneer lokale ondernemers elkaar stimuleren, van elkaar leren en samenwerken waar het kan, ontstaan er op financieel, logistiek en op innovatief gebied vanzelf meer mogelijkheden. Een regio met enthousiaste en succesvolle ondernemers zorgt voor een bruisende ‘hotspot’ en een sterk imago, waardoor ook niet-lokale partijen eerder geïnteresseerd zullen raken. Groei van je bedrijf is het logische gevolg!

Service

Lokale samenwerking is hartstikke praktisch! Zo zorgt een korte afstand voor persoonlijkere communicatie, lagere transportkosten en snellere service. Voordele waar de meeste ondernemers geen ‘nee’ tegen zeggen.

Bekende gezichten

Eerlijk? Stiekem is het ook gewoon leuk als je iets kan betekenen voor een persoon die je van gezicht kent. Je nieuwe buurman, een klasgenoot van je vroegere basisschool, maar ook diegene met wie je nog nooit hebt gesproken maar wel 50 gemeenschappelijke connecties op LinkedIn hebt. Niets menselijks is ons vreemd, dus het sociale aspect speelt absoluut een rol.

Contact

Om deze redenen werken ook wij, als landelijk actieve partij, erg graag met ondernemers uit de omgeving Groningen. Neem contact met ons op om te kijken wat we met onze verschillende reclamevormen voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Bel ons gerust!
050 577 00 15
Offerte / informatie
aanvragen